Nieuws

Aftrap "Samen Leven"

Aftrap "Samen Leven"

Op 9 oktober heeft de aftrap plaats gevonden van een nieuw onderdeel van onze Stichting genaamd Samen Leven!



Al een tijdje liepen we rond met het idee dat we graag momenten willen organiseren waar kankerpatiënten elkaar kunnen ontmoeten. In een ontspannen sfeer samen ervaringen delen, mooie momenten uitwisselen, stomme en vervelende gedachten en onzekerheden delen of juist even helemaal even niets moeten. Samen Leven is er ook voor de dierbare naast de kankerpatiënt. Deze mensen Leven Samen met een kankerpatiënt en worden geconfronteerd met de machteloosheid en onzekerheid die de situatie met zich meebrengt. Samen zijn we een luisterend oor en kunnen er adviezen en tips gedeeld worden.

Het was een waardevolle middag waarbij we een klein gezelschap kankerpatiënten en naasten hadden uitgenodigd om samen te genieten van een heerlijk ontspannende High tea bij theehuis Somerhuys. Dankjewel Reina Overdijkink voor deze middag. Wat heb jij een fantastisch leuk theehuis.

Er ontstonden deze middag bijzondere en waardevolle gesprekken, we hebben tips en suggesties verzameld en de aanwezige gaven aan dat het zeker voor herhaling vatbaar is. 

Dus de eerste Samen Leven activiteit is geslaagd!
Het vervolg van Samen Leven gaan we nu de komende tijd verder vorm geven. Via de Socials en onze website zullen we hierover meer informatie delen.
Wilt u hier graag persoonlijk via de mail van op de hoogte gehouden worden dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen